EL SERVEI EDUCATIU

NIU D’ARTISTES: OBRIM UN CONTE? | P3, P4 I P5
FIL D’ART: ENTRA AL LABERINT! | De 1er a 6è de Primària
DESCARREGA’T EL DOSSIER COMPLET DE LES VISITES ESCOLARS MEAM ED INFANTIL – PRIMÀRIA
Eloy Morales | La pintura en mi cabeza

Eloy Morales | La pintura en mi cabeza

El servei educatiu del Museu Europeu d’Art Modern de les etapes d’infantil  i primària té com a principal objectiu endinsar els alumnes en l’art contemporani figuratiu i aconseguir que l’experiència museística sigui enriquidora i plaent per tal de fomentar el gaudi envers el patrimoni cultural.
El programa és dinàmic ja que s’adapta tant a l’exposició permanent com a les mostres temporals que acull el  museu. Atenent els continguts i competències de cada cicle i etapa educativa, permet explorar les possibilitats del llenguatge plàstic a través d’elements visuals i s’enfoca a despertar la curiositat i les ganes d’aprofundir en el coneixement  que duu a l’alumne cap a la formació del pensament crític.
Aplicant una visió transversal de la cultura, és a dir, establint connexions entre diferents formes d’expressió, com la visual i la lingüística, traiem el màxim profit de les obres del museu i del diàleg amb els alumnes.
S’utilitzen les TIC per projectar la visita més enllà de l’espai museístic i establir una línia de continuïtat de la visita al MEAM fins a l’aula. Seguint aquest propòsit, es posa a disposició d’escoles i d’alumnes aquest bloc del Servei Educatiu de les etapes d’infantil i primària.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s